EEQA LIFE: Menuntut Ilmu Blog dan SEO (upgrade knowldege)


Assalamualaikum wbt. semua.

Hari ni Eeqa luangkan masa untuk ke kelas Blog dan SEO. Walaupun sudah ada sikit-sikit ilmu blog dan SEO di dada, tapi sebab minat dengan Blog ni, nak juga Eeqa menuntut lagi hari.


Bak kata pepatah, menuntut ilmu biar sampai ke negeri China. Dan Eeqa di ajar supaya sentiasa mengupgradekan diri dan ilmu supaya kita menjadi orang yang berjaya. Ehem. 

Ilmu baru yang Eeqa belajar buat masa ni ialah cara nak delete blog yang didapati tidak berkenan di hati. Kalau banyak-banyak blog pun semak juga kan? Mana yang tidak perlu kita delete. Eeqa ingat tak boleh. kuikui. Boleh rupanya.

CARA-CARANYA

1. Click - Blog yang kita nak delete tu.

2. Click - Settings

3. Click - Other

4. Click - Delete Blog 

(sila cari dalam OTHER tu ye, takut tak perasan)


Luv Ya
-Eeqa-

*Sebarang komen boleh tinggal di ruang di bawah. Jangan lupa follow blog saya untuk dapatkan maklumat dan tip2 menarik.

Untuk konsultasi, pendaftaran ahli secara PERCUMA dan sebarang pertanyaan:

EEQA

1. SMS/Whatsapp: +6013 2453182
2. Email: atiqahshahrom87@gmail.com
3. LIKE fanpage Slim & Fit Centre (anda mungkin bertuah menerima hadiah ISTIMEWA dari saya dengan hanya LIKE page saya)
4. PM di facebook: Nur 'Atiqah Shahrom


Setiap pendaftaran akan menerima FREE GIFT. Bilangan FREE GIFT adalah terhad. Siapa cepat dia dapat.

4 comments:

Powered by Blogger.