EEQA VITAMIN: 12 Sebab Kenapa Wanita-wanita Cantik Sukakan Herblax


Assalamualaikum  wbt.

Eeqalah salah seorang termasuk dalam golongan wanita-wanita cantik tu sebab tak miss makan herblax. Ececeh. Perasan sokmo la aih. Boleh muntah ijo follower Eeqa baca entri kali ni.


Ok sabau, jangan muntah lagi. Yang penting wanita-wanita Malaysia ni tak boleh lari dengan sembelit. Kannnn. Mengaku cepatlah kalau anda salah seorang daripadanya. Tak yah nak segan sangat. Kang dah buasir lagi teruk padahnya.

Masa kami buat road tour Health Check Up tempoh hari, masa tanya ada sembelit tak, keconfirm ada. Nak tau anda ada buasir ke tak, cek seminggu berapa kali anda buang air besar. Kalau seminggu sekali je ke toilet confirm benor la sembelitnya. Haha. Kang mulalah keluar jerawat dan sebagainya. Ok ni bukan entri sembelit. Nak baca details mengenai SEMBELIT (CLICK SINI).

Kita teruskan dengan topik harini. 12 sebab kenapa wanita-wanita cantik sukakan herblax.

1. MUDAH KE TOILET


2. STOK WAJIB ADA


3. FAVOURITE EEQA


4. FAVOURITE MAK


5. KEMPISKAN PERUT


6. CUCI USUS


7. DETOX


8. ATASI SEMBELIT


9. BUANG TOKSIN


10. TURUNKAN BERAT BADAN


11. KURANGKAN BAU BADAN


12. MELEGAKAN KEMBUNG PERUT


Dengan hanya 1 botol Herblax, anda mampu mengatasi keseluruhan masalah di atas. Antara nak bertindak atau nak tengok je sampai lebam. haha.

Hanya pembelian dengan Eeqa anda akan peroleh 1 botol Herblax pada harga:

RM59 NETT!

FREE POSTAGE
FREE PILLBOX


Luv Ya
-Eeqa-

*Sebarang komen boleh tinggal di ruang di bawah. Jangan lupa follow blog saya untuk dapatkan maklumat dan tip2 menarik.

Untuk konsultasi, pendaftaran ahli secara PERCUMA dan sebarang pertanyaan:

EEQA

1. SMS/Whatsapp: +6013 2453182
2. Email: atiqahshahrom87@gmail.com
3. LIKE fanpage Slim & Fit Centre (anda mungkin bertuah menerima hadiah ISTIMEWA dari saya dengan hanya LIKE page saya)
4. PM di facebook: Nur 'Atiqah Shahrom


Setiap pendaftaran akan menerima FREE GIFT. Bilangan FREE GIFT adalah terhad. Siapa cepat dia dapat.

3 comments:

  1. SEMBELIT? KE TOILET SEMINGGU SEKALI? Kami ada penyelesaiannya: MUDAHNYA KE TOILET

    ReplyDelete
  2. sedap makan herb lax berak cair haha


    Dulu-dulu takut nak makan telur lepas bersalin. Orang tua-tua kata nanti bernanah MANFAAT MAKAN TELUR

    ReplyDelete

Powered by Blogger.