SET YANG DITAWARKAN: Set Kurus Shaklee Turun 4kg Sebulan

Bandingkan Gambar Catherine Zeta-Jones ini, yang mana menjadi pilihan? Gemuk ke Kurus?

Assalamualaikum wbt. semua. Kalau anda baca entri ni maknanya anda memang nak kurus la kan. Berapa berat badan anda sekarang? Jangan malu2. Kalau malu susah nak buang lemak berlebihan tu. hihi. Jom kira BMI masing2, anda normal ke Obesiti.

Cara Kira BMI

Sebelum anda nak mula kira BMI anda perlu tahu berat (dalam kg) dan tinggi anda (dalam meter). Selepas itu barulah masukkan dalam formula di bawah. Kemudian, cek nilai BMI yang anda dapat dengan jadual di bawahnya. 


Rata-rata customer Eeqa, lepas kira BMI, confirm2 bukan di bahagian Normal. Kebanyakan atau hampir semua yang mempunyai berat badan berlebihan @ gemuk @ obesiti. Kalau masih nak rasa selesa dengan berat badan anda sekarang, silakan. Kalau nak berubah dan perlukan mentor untuk pemantauan, boleh hubungi Eeqa (0132453182) @ email di atiqahshahrom87@gmail.com. 

Statistik

Sebelum kita pergi lebih lanjut mengenai Set Kurus Shaklee, suka Eeqa nak terangkan Statistik mengenai orang gemuk di Malaysia. Sila sedar diri jika anda rakyat Malaysia sejati. Kenapa boleh jadi macam ini? Semua disebabkan oleh pemakanan rakyat Malaysia yang lebih kepada Karbohidrat dan Lemak. Eeqa pernah jalan-jalan malam nak mengalas perut, kebanyakan kedai semua jual burger. Jangan tak tahu yang burger merupakan antara 10 makanan paling menggemukkan di Malaysia.

Statistik 1


Statistik 2


Statistik 3


Statistik 4

Macam mana nak atasi masalah ini? 

Dalam shaklee kami ada 3 plan mudah untuk menurunkan berat badan iaitu:

1. BAKAR
2. BUANG
3. BINA.

Fungsi 3 Plan Mudah Ini

1. Bakar 


Agen pemecah lemak dan kolesterol (emulsifier)

● Proses memecahkan lemak boleh dilakukan dengan mengambil Lecithin atau OmegaGuard.

● Lecithin dinamakan "pengemulsi semulajadi" kerana ia mempunyai kesan melekat pada lemak dalam perkataan ringkasnya ia menyebabkan lemak itu terapung di dalam darah dan seterusnya mencegah lemak dari melekat di dinding membran.

2. Buang / Detox 


● Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar.

● Selepas dinding usus bersih badan akan dapat menyerap nutrien pada tahap optimum.

3. Bina 


Membina otot dengan protein.

● Protein sangat penting untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak.

Aapakah pentingnya protein?

● Apabila lemak diuraikan daripada badan, otot diperlukan untuk menggantikan ruangan yang kosong bagi mengelakkan kulit kelihatan tidak bermaya, lembik dan kusam.

● Protein sangat penting untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak serta memastikan badan tidak menggeleber

Fungsi Produk Untuk Kurus

Bakar
----------

1) OmegaGuard

● Mencegah salur darah yang teesumbat
● Merendahkan tahap kolesterol
● Mengawal masalah obesiti
● Mencegah pembekuan darah
● Membantu mengecutkan otot yang bengkak
● Mengelakkan pembekuan lemak dan menggalakkan pembakaran lemak


2) Lecithin 

● Mencegah lemak dari melekat pada dinding membran
● Membantu proses metabolisme kolesterol, triglycerides dan lemak dalam darah
● Memecahkan serta mencairkan lemak terutama kolesterol
● Menurunkan total serum kolesterol dan meningkatkan kolesterol baik (LDL)
● Membantu mengawal paras triglycerides
● Mengurangkan lemak yang tersendat di pembuluh darah

Buang / Detox
-----------------------

1. HerbLax

● Membantu masalah sembelit 
● Menyingkirkan toksin dari usus
● Membantu pelawasan
●Membantu usus kita lebih aktif untuk gerakan peristalsis

2) Alfafa 

● Mencuci usus bagi membuang toksik
● Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
● Membantu asimilasi makanan dan metabolisme protein dan lemak
● Mengandungi siponin seperti span yang bertindak sebagai serat serap kolesterol
● Mengawal metabolisme lemak, gula dan kanji

Bina
-------
1) Cinch Shake

● Adalah makanan gantian segera (Meal Replacement) 
● Ia mengandungi serat yang tinggi dan membantu untuk rasa kenyang dan mengandungi nutrisi yang lengkap untuk menjaga kesihatan. 
● Rumusan proprietry-nya diperkaya dengan Leucine* iaitu asid amino yang menberi isyarat kepada badan supaya memelihara otot semasa proses pengurangan berat badan.
● Leusina dalam Cinch Shake membantu menghilangkan lemak sambil memelihara otot.

2) ESP

● Salah satu manfaat ESP ialah membantu menurunkan berat badan kerana ESP mempunyai Index Glisemik yang rendah. 
● ESP Shaklee juga diperbuat daripada non-GMO Soy Protein yang tidak membahayakan kesihatan.

Siapa Perlukan Set Kurus Shaklee?

Ok kalau Eeqa, Eeqa sangat cadangkan pengambilan setiap satu dari agen BAKAR, BUANG dan BINA tadi.

1. Bakar

Lecithin @ OmegaGuard?

OmegaGuard perlu untuk pembakaran lemak dalam badan.

@

Lecithin perlu untuk pembakaran lemak dalam makanan yang baru kita makan

2. Buang

HerbLax @ Alfafa?

HerbLax sesuai untuk mereka yang mengalami masalah sembelit.

@

Alfafa disarankan kepada sesiapa yang tidak mengalami masalah sembelit.

3. Bina

ESP @ Cinch Shake?

Cinch Shake disarankan kepada anda yang ingin turunkan berat badan dengan cepat

@

ESP disarankan kepada ibu yang menyusukan anak yang ingin menurunkan berat badan kerana membantu mempercepatkan penghasilan susu badan


Shaklee Difference. Apa Beza Set Kurus Shaklee dengan Set Kurus Di Pasaran?


1. Shaklee bukan ubat kurus. Tapi Shaklee adalah supplemen semulajadi yang membantu membekalkan nutrisi kepada badan anda sepanjang proses anda berdiet, untuk buang lemak, detox dan bina otot yang sihat.

2. Set Kurus Shaklee merupakan nutrisi tambahan untuk kurus secara sihat dan berkesan tanpa menggantikan menu utama diet harian anda. Adalah disarankan pengambilan Set Kurus Shaklee ini disertakan dengan senaman kardio selama 20 minit untuk membantu pengurusan berat badan dengan lebih cepat dan berkesan.

3. Tidak ada jaminan untuk Set Kurus Shaklee ini berjaya jika pengambilan makanan adalah secara berlebihan dan tidak terkawal

4. Pendek kata dengan Set Kurus Shaklee anda akan mendapat pelbagai manfaat sampingan yang sangat bagus untuk kesihatan

Testimoni Pengguna Set Kurus Shaklee @ Peserta Slim & Fit Centre

1. Nur Diyana (Turun 9kg dalam masa 2 bulan)



2. Mariani (Turun 6.9kg dalam masa 2 bulan)



3. Rahmahtiah (Turun 4.4Kg dalam masa 2 bulan)



4. Adibah (Turun 3.5kg dalam masa sebulan)



 5. Asmawati (Turun 5.4kg dalam masa sebulan)


6. Kamilah (Turun 4kg dalam masa sebulan)

7. Atiqah (Turun 3.8kg dalam masa sebulan)


8. Hidayah (Turun 11kg selepas bersalin)






Perjalanan Penurunan Peserta Berat Slim & Fit Centre










Berapa Harga Untuk 1 Set? Mahal Tak?

Ni ada beberapa option harga yang Eeqa cadangkan. Boleh pilih ikut budget anda. Tapi kalau nak kesan yang maksimum dan cepat, Eeqa sarankan pengambilan Set 3 (Set Lengkap)

Set 1
--------
Lecithin            : RM52
Alfalfa/herblax : RM53
ESP                   : RM150
-------------------------------------
Total                 : RM255
-------------------------------------

Set 2
---------
Omega              : RM136
Alfalfa/ herblax: RM53
ESP                   : RM 150
-------------------------------------
Total                 : RM 339
-------------------------------------

Set 3
---------
Lecithin             : RM52
Alfalfa/ herblax : RM53
Cinch shake       : RM173
-------------------------------------
Total                  : RM 278
-------------------------------------

Set 4
--------
Omega               : RM136
Alfalfa/ herblax : RM53
Cinch shake       : RM173
-------------------------------------
Total                  : RM362
-------------------------------------

Set 5
--------
Lecithin             : RM52
Alfalfa/ herblax : RM53
-------------------------------------
Total                  : RM105
-------------------------------------


Kenapa Perlu Beli dengan Saya?

Dengan pengambilan Set 1, 2, 3, 4 dengan kami (Slim & Fit Centre), anda akan dapat:

1. Diskaun 5%
2. PERCUMA Postage
3. PERCUMA Pil Box
4. PERCUMA Shaker
5. Eksklusif konsultasi PERCUMA secara berterusan.
6. Jadual dan cara pengambilan vitamin yang berkesan.
7. Tips2 kurus
8. Jemputan ke group eksklusif whatsapp Slim & Fit Centre.

Dengan pengambilan Set 5, anda hanya akan dapat:

1. Eksklusif konsultasi PERCUMA secara berterusan.
2. Jadual dan cara pengambilan vitamin yang berkesan.
3. Tips2 kurus
4. Jemputan ke group eksklusif whatsapp Slim & Fit Centre.

*Tambahan Postage RM10

Jika berminat ingin mencuba, boleh hubungi Eeqa untuk dapatkan harga diskaun. In shaa Allah Eeqa akan berikan yang terbaik untuk pelanggan tersayang.



Luv Ya
-Eeqa-

*Sebarang komen boleh tinggal di ruang di bawah. Jangan lupa follow blog saya untuk dapatkan maklumat dan tip2 menarik.

No comments:

Powered by Blogger.