EEQA VITAMIN: Shaklee Labur 1 Juta????



Assalamualaikum dan selamat pagi. Alhamdulillah hari ni rasa lebih positif. Bangun pagi ni pun hujan, hujan rahmat tu. Begitu sukar rasanya nak bangkit bila kita ditimpa pelbagai macam musibah, kan? Tapi dengan program-program yang Shaklee anjurkan ni,
mampu menarik minat semua untuk sedar betapa penting dan perlu untuk bersama-sama Shaklee.


Shaklee popular bukan kerana promosi gilang gemilangnya, Shaklee popular dan berjaya kerana produknya yang berkesan. Sebab tu Eeqa agak kecewa dengan beberapa sumber yang menyuruh memboikot Shaklee. Shaklee memang berada di landasan yang betul. 

Ok, nampak tak luahan perasaan Eeqa pagi ni. haha. Ok, hari ni sebenarnya nak cerita pasal Shaklee labur 1 juta untuk bantu 2,000 keluarga jaga kesihatan. Rugi pula tak pergi semalam. Dalam gambar di atas tadi ada Master Ain dan Master Dila. Bangga den Master den ada. Surat khabar ni keluaran hari ni 15 Oktober 2014 di Kosmo. Haa. Siapa belum dapatkan lagi, cepat-cepat dapatkan ye. 

Sedikit mengenai keratan tersebut, program ini merupakan program Shaklee Cares for Our Children. Program ini menekankan pentingnya pengambilan nutrisi dalam kanak-kanak tempatan untuk meningkatkan kesihatan mereka. Kenalah dengan promosi Mealshake bulan ni beli 3 PERCUMA 1 kerana nutrisi sangat penting dalam tumbesaran dan perkembangan fizikal dan mental kanak-kanak. Setujuuuuu.

Kanak-kanak merupakan pewaris kita di masa akan datang. Kanak-kanak yang cerdas dan sihat yang kita perlukan untuk meneruskan apa yang kita ada dan lakukan sekarang.

Rakyat Sihat Negara Bahagia. (siap slogan tak tahan).

Ok Eeqa nak pergi kelas dulu. Sebarang komen boleh tinggalkan di ruangan di bawah ye. 

Luv ya.


No comments:

Powered by Blogger.