EEQA VITAMIN: Kebaikan Mealshake Shaklee dan Cara Pembelian

Mealshake Shaklee memang tidak asing lagi buat ibu bapa dan anak-anak di luar sana. Mana tidaknya dengan 1001 khasiat di dalamnya dan dengan diperasakan dengan perisa vanila, anak-anak memang gemarkannya. Kebaikan Mealshake memang tidak boleh dipertikaikan lagi buat si comel anda. 


Jom sama-sama kita selidik apalah yang bestnya Mealshake untuk anak-anak kita. Almaklumlah,
anak-anak kita sekarang ni lebih gemar di hantar ke taska semenjak mereka kecil lagi. Dengan persekitaran kita sekarang ni yang kurang bersih, anak-anak adalah lebih terdedah kepada penyakit demam, batuk dan selesema. Complete set gitu.


Kebaikan Mealshake Shaklee untuk Kanak-kanak yang Ibu-ibu Perlu Kaji:

1. Supplement lengkap dan mudah disediakan oleh ibu-ibu. Boleh dicampur bersama bijirin atau susu.
2. Di ambil semasa sarapan untuk meningkatkan kecergasan di awal pagi. Pergi sekolah pun tak mengantuk.
3. Membantu anak anda fokus dan meningkatkan daya tumpuan ketika belajar.
4. Membantu menurunkan berat badan anak anda yang obesiti.
5. Supplement yang sesuai untuk anak anda yang menghidap diabetes tahap 1.
6. Mengatasi masalah sembelit pada anak.
7. Membantu mengurangkan kekerapan asthma.
8. Meningkatkan berat badan anak.
9. Meningkatkan selera makan bagi anak-anak kecil yang tidak suka makan.
10. Sebagai perlindungan jangkitan penyakit kepada anak-anak.
11. Untuk anak-anak anda kekal aktif bertenaga.
12. Untuk anak-anak yang sudah berhenti menyusu ibu.
13. Untuk perkembangan minda anak-anak.
14. Untuk tumbesaran.
15. Untuk mengurangkan ekzema.

Berapa harga mealshake ni? 


Hanya RM113 untuk setong mealshake seberat 455g. Mahal sangat ke?


(Aturan makan Mealshake hanya 1 sudu kecil sehari)

Kalau Mahal Meh Baca Sini:


Dengan hanya RM113 anda mampu memastikan kesihatan anak anda yang berterusan. Nak ke kita tengok anak-anak kita menangis setiap kali demam, batuk atau selesema. Nak ke kita layan rengekan dia setiap kali dia sakit.

Lepas sakit kita akan jumpa doktor dan duit yang habis paling kurang pun mesti RM50, tak kan lari kan? RM50 tu doktor akan bagi ubat batuk, ubat demam, ubat selesema dan antibiotik. Lepas makan ubat dia akan tidur sebab apa? Dalam ubat itu sendiri ada dadah untuk pastikan anak kita tidur. Lepas tu seharianlah dia tidur kan? Kesian tak? Kalau Eeqa tak nak bagi anak-anak Eeqa ambil dadah di awal usia 1 tahun lagi. 

Bayangkan pula kalau setiap bulan jatuh sakit? Tak kesian kurus kering anak kita tak de selera makan. Ciannnn nye. 

Lagi pula, anak-anak kita pergi sekolah kita boleh pastikan ke dia dengar dan fokus apa yang cikgu ajar di sekolah? Rata-rata anak murid saya lebih gemar tidur, berborak-borak dan berlari sana sini kerana mereka tidak dapat fokus dengan apa yang diajar oleh guru mereka di dalam kelas. Akibatnya, ibu bapa akan menghantar anak-anak ni ke tempat-tempat tuisyen yang dengan yuran yang lebih mahal. 

Kalau di sekolah pula mereka lebih terdedah kepada rakan-rakan yang berpenyakit. Kalau ada kawan yang selesema, dan imun anak kita rendah, senang sangat dia akan berjangkit. Ada banyak lagi kesan buruk tapi tak perlulah Eeqa cerita panjang lebar lagi.

Tepuk dada tanya selera. Kalau nak dapatkan kebaikan mealshake atau nak cuba sendiri hasilnya, boleh direct whatsapp saya. In shaa Allah saya cuba bantu.

Bagaimana Nak Dapatkan Mealshake Shaklee?



1. Anda boleh whatsapp Eeqa di 013-2453182



2. Taip 'SAYA NAK MEALSHAKE'.



3. Eeqa akan reply bill kepada anda.



4. Buat pembayaran melalui:



CIMB BANK (12670000992108 -CMCT ENT) 



atau 



MAYBANK (162021301678 - NUR 'ATIQAH SHAHROM)


5. Tracking Number akan di whatsapp selepas barang anda dipos


6. Customer terima barang. 




*Stok di tangan Mealshake hanya tinggal 2 tong. Siapa cepat dia dapat. 



Luv ya.


Untuk konsultasi, pembelian dengan harga termurah atau diskaun dari 10% sehingga 20% dan sebarang pertanyaan:


1. SMS/Whatsapp: +6013 2453182
2. Email: atiqahshahrom87@gmail.com
3. LIKE fanpage Slim & Fit Centre (anda mungkin bertuah menerima hadiah ISTIMEWA dari saya dengan hanya LIKE page saya)
4. PM di facebook: Nur 'Atiqah Shahrom


Setiap pembelian akan menerima FREE GIFT dan arahan cara pengambilan vitamin secara PERCUMA


No comments:

Powered by Blogger.