EEQA LIFE: Penerangan Produk Shaklee dan Vivix Mengekalkan Keremajaan?


Ya. Baru-baru ini bertempat di Surau As-Syakirin,  Bandar Seri Putra, Bangi berlangsungnya satu aktiviti penerangan produk yang dijalankan oleh 'nenek' Shaklee Eeqa iaitu kak Umee Suziana dan 'anak' Shaklee nya iaitu kak hasma. Kelas berlangsung di bilik kuliah surau terbabit.

Kuliah tersebut merupakan tempat mengaji Al-Quran bagi dewasa. Kalau berminat
bolehlah join kelas mengaji Al-Quran tu ye. Free rasanya. Cerita punya cerita ustazah yang mengajar mengaji di surau tersebut pun makan Shaklee. Ustazah terbabit yang berumur dalam lingkungan 50-an dan nak masuk 60 dah pun mengamalkan Vivix Shaklee. Memang Eeqa nampak Ustazah tak macam 50 series pun. Muda jelita lagi. Lupa pula nak tangkap gambar dengan beliau. Nampak beliau seperti 40 series. 

Kenapa Ustazah Boleh Kelihatan Muda Remaja?

Dah melalut cerita pasal ustazah pula kan? Tapi memang betul cerita ni. Ustazah dah amalkan Vivix Shaklee sejak dulu lagi. Bukan ustazah amalkan sorang-sorang Vivix Shaklee ni, anak-anak dia semua amalkan Vivix Shaklee sebab lepas nampak ustazah makan Vivix Shaklee, ustazah lebih sihat dan muda remaja. 

Ustazah juga dulu ada masalah cyst/fibroid. Ustazah mengamalkan GLA Shaklee, alhamdulilla cyst/fibroid memang dah hilang. So, mitos mengatakan makan GLA Shaklee boleh menyebabkan cyst tumbuh 22.7cm (Eeqa tak peduli la berapa cm pun) adalah salah. Karut dan mempunya unsur sabotaj. haha. Jangan marah ye. Customer Eeqa semua lari kerana mitos ini.

Sambung cerita Vivix Shaklee tadi. Vivix Shaklee bertindak memperbaiki DNA kita. Mana DNA yang dah rosak akan dipulihkan semula sebab Vivix Shaklee membaiki sel yang rosak dengan pantas. Ia juga merupakan anti-oksida yang sangat baik - iaitu orang yang mengamalkan Vivix Shaklee akan kelihatan awet muda. nanti saya buat 1 post khas untuk Vivix Shaklee yang superb serta kebaikan dan testimoni-testimoni mereka yang mengamalkannya. 

Penerangan Produk yang Menarik. 



Eeqa rasa siapa yang hadir pada hari tersebut sangat bertuah sebab mereka telah didedahkan dengan supplement yang memang terbaik dan berada di pasaran 50 tahun lamanya. Ada ke produk yang boleh bertahan selama Shaklee ni? Penerangan produk ini juga free of charge sahaja. 

Penerangan mengenai produk di buat oleh kak Umee Suziana. Dalam gambar tu kak Umee Suziana yang berjiwa besar. Walaupun sibuk, dia mampu meluangkan masa bersama 'anak' Shaklee nya. Kalau anda berminat nak buat kelas macam ni di kawasan anda pun boleh. Eeqa masih mencari pengedar Shaklee di Negeri Perlis, Kedah, Terengganu, Kelantan, Pulau Pinang, Negeri Sembilan, Melaka, Sabah dan Sarawak. Lihat SENARAI PENGEDAR EEQA DI SINI.

Jika berminat menjadi salah seorang pengedar Eeqa, anda akan mendapat pelbagai kelebihan antaranya bonus Cash, Car, Convention. Kami panggil 3C. Eeqa juga berhasrat untuk 'turun padang' membantu anda buat kelas Blog, kelas penerangan produk seperti ini dan macam-macam lagi. Eeqa akan bantu sebaik mungkin tetapi yang menggerakkannya adalah diri anda sendiri. Eeqa mencari orang yang betul-betul berminat dan mampu berdikari untuk berjaya. In Shaa Allah. 

Kelas penerangan produk ini mampu menjual 4 alfafa complex, 2 Phytocol, 1 Omegaguard dan macam-macam lagi. Yang penting kawasan tersebut dah tau dan sedar anda seorang pengedar di kawasan tersebut, lagi senang mereka nak dapatkan produk Shaklee yang memang terbukti berkesan. 

Oklah, sampai di sini sahaja cerita mengenai kelas penerangan produk yang Eeqa hadiri. Sebenarnya Eeqa tidak ambil bahagian pun, hanya nak bagi support, ambil pengalaman dan jadi jurugambar tak bertauliah. hihi. Penerangan lanjut jika anda berminat boleh direct Whatsapp Eeqa di 013-2453182. Eeqa akan guide anda sebaik mungkin. In Shaa Allah. 

Luv ya.

Lagi Gambar Sekitar Kelas Penerangan Produk.


 Ibu tidak akan lari dari anak-anak. Walaupun nak bagi penerangan, kak Ana dan kak Hasma masih mengutamakan anak-anak mereka. Salute ibu zaman sekarang.

 Sekitar kawasan bilik kuliah. Ramai hadiri kelas mengaji dan meneruskan ke kelas penerangn produk.

 Kak Ana ceria memberikan penerangan. 

 Ni lah ketua kampung kawasan ni atau mereka panggil Mak Tok. 

Sambil beri penerangan, produk jangan lupa tunjuk ye. Sediakan stok siap-siap. Bila customer berkenan terus bagi.

No comments:

Powered by Blogger.