EEQA LIFE: Kelas Blog Kali Ke 2

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Hari ni nak cerita sikit kelas yang Eeqa dah anjurkan sepanjang bulan ni. Banyak juga
Eeqa bagi talk bulan ni. Bermula pada 30 Ogos 2014 , berlanjutan ke 6 September 2014 dan akhir sekali pada minggu lepas pada 13 September 2014.

Bagi kelas pertama Eeqa dah pernah cerita, jom baca KELAS CARA BUAT BLOG. Kelas kedua Eeqa buat dekat rumah 'anak' Shaklee Eeqa je iaitu di rumah Ammie Nursafura. Asalnya Eeqa ada 3 orang student tapi last minit seorang student Eeqa menarik diri kerana ada hal penting.

Kelas cara buat blog ni agak santai, mula2 datang kami sediakan makanan dulu iaitu makaroni cheese dan ayam goreng. Selesai menyediakan makanan baru kelas bermula.

Rasanya hari ni Anoor dan Amy berjaya buat blog sendiri. Lawat2 lah blog mereka ye dengan click link tadi. Kerana mereka baru belajar hari ni, so hasilnya agak simple sahaja. Tak boleh lawan cikgu ye. Hihi..
Sambil belajar sambil makan ye.

Ni antara anak-anak murid Eeqa. Sambil belajar pun boleh dukung anak, hebat Shaklee

Selesai kelas blog dan SEO, kami pun pulang dan meneruskan misi membantu lebih ramai orang untuk sihat. Eeqa sangat gembira berada dalam Shaklee dan di bawah keluarga JUTAWAN kerana kami di ibaratkan seperti sebuah family.

Kalau apa2 tak faham, ada kumpulan whatsapp yang boleh membantu. Seminggu sekali @ sebulan sekali kami berjumpa tapi bukan untuk cerita pasal marketing dan bisnes sahaja. Ada juga aktiviti kekeluargaan atau santai yang kami lakukan. Senang kata Shaklee umpama family kedua Eeqa.

Bagi yang nak sama2 meneruskan misi dan empayar ke kawasan anda, boleh whatsapp @ sms Eeqa ye. Eeqa mencari pengedar di kawasan Perlis, Kedah, Pulai Pinang, Terengganu, Kelantan, Negeri Sembilan, Melaka, Sabah, Sarawak dan Labuan.

Sempat lagi posing dengan Aideen, comel2

No comments:

Powered by Blogger.