EEQA LIFE: Siapa Nak Tengok Vision Board Saya?

4:05 PM
Vision Board Eeqa. Saya Nur 'Atiqah Shahrom. Nama samaran Eeqa. Hari ini Eeqa Sangat berbesar hati kerana berjaya menghasilkan blog yang tidak seberapa ini. Suka. Gembira, Happy. Semua ada. Tujuan Eeqa menulis blog ini adalah untuk
memberikan kegembiraan dan kebahagiaan kepada anda semua. Siapa stress meh ler baca blog Eeqa. Semoga mendapat ilmu baru dan kebahagiaan yang anda cari-cari. In shaa Allah.Ni vision board Eeqa. Complete dan kemas je kan vision board ni. Ni juga adalah impian Eeqa. Kalau capai salah satu daripada item ni mesti Eeqa la orang yang paling bertuah dan happy. Sebelum buat Vision board ni, anda kena tulis dulu apa impian anda dalam jangka masa terdekat. Ingat ye, yang penting mesti ada tarikh dan jumlah item yang anda nak tu. Contoh kalau nak beli kereta honda, pergilah search Mr. Google. Taip harga Honda City, Image dan lain-lain. Macam Eeqa buat tu. Baru clear apa yang kita idam-idamkan tu. Bila dah clear baru senang nak capai.
Nah, Eeqa sediakan vision board Eeqa untuk anda tatapi dan hayati. Nak tiru boleh, tapi jangan tiru bulat-bulat ye. Ni impian Eeqa. Impian anda apa pula? Jom senaraikan. Akhir sekali jom doakan sama-sama agar impian Eeqa ni tercapai dan terlaksana seperti yang tarikh Eeqa buat tu. Amin Amin Amin.Luv ya.

Anda juga boleh click link di atas untuk mendapatkan Vision Board Software seperti Vision Board Eeqa. Tapi Eeqa prefer buat Vision Board ni melalui Microsoft Power Point je. Simple dan mudah.

No comments:

Powered by Blogger.